Het bedrijf

De Uitzendmakelaars BV is een nieuw bedrijf opgericht in 2009 door zeer ervaren uitzenders. Onze filosofie; Zelf doen wat je zelf kunt doen en samenwerking zoeken bij die opdrachten die je niet alleen aankunt. Dus niet alleen uitzenden maar ook makelen. Met dit concept bieden wij onze opdrachtgevers een totaalpakket op het gebied van personeel en organisatie.

Hoe werkt het
Tijdelijk of vast personeel, wij leveren wie u zoekt. Maar dat is niet alles, wij zijn ook de partner die meedenkt in het belang van uw organisatie. Keuzes maken en adviseren op het gebied van het inhuren of aannemen van personeel is niet voor iedereen weggelegd.

Vaak worden binnen organisaties P&O beslissingen genomen waar men later spijt van krijgt. Door met de Uitzendmakelaars samen te werken wordt uw risico op het nemen van dit soort verkeerde beslissingen tot een minimum beperkt. Want mocht onze eigen kennis niet toereikend zijn, schakelen wij externe specialisten in om u van een zo goed mogelijk advies te voorzien.

Uiteraard zijn wij in eerste instantie een uitzendbureau en leveren wij personeel in alle denkbare sectoren; van de bouw tot de zorg tot de zakelijke dienstverlening en het onderwijs.

Als u een beroep doet op de Uitzendmakelaars kan dit er toe leiden dat wij u adviseren om met een andere partner in zee te gaan. Wij blijven dan voor u als aanspreekpunt op de achtergrond terwijl u zaken doet met een door ons aanbevolen organisatie.

Door onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche en ons uitgebreide netwerk kunt u rustig doorgaan met uw werk terwijl de Uitzendmakelaars uw personele vraagstukken voor u oplossen.


%d bloggers liken dit: